Yhteystiedot

Kuva: Laura Karlin/L. Karlin Creative

Ota yhteyttä

Kirsi Kankaanpää
kirsi@energiaaarkeen.fi
p. 0405071170

Olen helposti lähestyttävä positiivinen valmentaja. Monipuolisen osaamiseni kautta toivon voivani tuoda sinulle uusia toimintatapoja parempaan palautumiseen ja energisempään arkeen. Valmentajana ja joogaopettajana olen varma siitä, että joogasta ja tietoisen läsnäolon harjoituksista sekä hengitysharjoituksista voit löytää juuri itsellesi sopivan muodon ja saada harjoituksista parhaan hyödyn niin omalle kehollesi kuin mielellesikin.  
 
Palautumisvalmentaja- ja joogaopettajakoulutuksen olen käynyt Villa Mandalassa Loviisassa ja niiden lisäksi olen käynyt useita lisäkoulutuksia joogan opettamiseen, muun muassa Yinjooga-, odottavien ja synnyttäneiden äitien jooga- sekä lasten jooga ja perhejooga – koulutukset. Lisäksi olen käynyt äitiysliikunnan perus- ja jatkokoulutuksen. Lisäksi olen käynyt äitiysliikunnan perus- ja jatkokoulutuksen sekä thaijoogahierontakoulutuksen perustasot. Olen myös sertifioitu DISC-osaaja. Peruskoulutukseni on Tradenomi YAMK, suuntautumisena osaamisen johtaminen sekä Ammatillisen opettajakorkeakoulun, ammatillinen opettaja AmO. 

Joogaopettajakoulutuksen olen käynyt Villa Mandalassa Loviisassa ja sen lisäksi olen käynyt useita lisäkoulutuksia joogan opettamiseen, muun muassa Yinjooga-, odottavien ja synnyttäneiden äitien jooga- sekä lasten jooga ja perhejooga – koulutukset. Lisäksi olen käynyt äitiysliikunnan perus- ja jatkokoulutuksen sekä thaijoogahierontakoulutuksen perustasot. Olen myös Hengähdyshetkiä Palautumisvalmentaja sekä sertifioitu DISC-osaaja

Haluan koko ajan oppia uutta ja jaan kaikkea oppimaani mielelläni eteenpäin. Ohjaajana ja valmentajana olen kuunteleva ja läsnä. Hyvinvointiin liittyvä valmennus ja joogaharjoitus on aina kunkin oma matka ja on hyvä pitää mielessä, että päivät ovat erilaisia, eikä aina tarvitse tehdä kaikkea; välillä on hyvä vaan olla.  Vähemmän voi hyvin olla enemmän!

Tule kokemaan valmennus ja harjoitus kanssani!
Aurinkoa ja iloa sinulle,
Kirsi