Yhteystiedot

Kuva: Laura Karlin/L. Karlin Creative

Ota yhteyttä

Kirsi Kankaanpää
kirsi@energiaaarkeen.fi
p. 0405071170

Olen ihmisihminen, nautin ohjaamisesta ja olen varma siitä, että joogasta ja tietoisen läsnäolon harjoituksista voit löytää juuri itsellesi sopivan muodon ja saada harjoituksista parhaan hyödyn niin omalle kehollesi kuin mielellesikin.

Joogaopettajakoulutuksen (RYT200) olen käynyt Villa Mandalassa Loviisassa ja sen lisäksi olen käynyt useita lisäkoulutuksia joogan opettamiseen, muun muassa Yinjooga-, odottavien ja synnyttäneiden äitien jooga- sekä lasten jooga ja perhejooga – koulutukset. Lisäksi olen käynyt äitiysliikunnan perus- ja jatkokoulutuksen sekä thaijoogahierontakoulutuksen perustasot. Olen myös sertifioitu DISC-osaaja. Haluan koko ajan oppia uutta ja jaan kaikkea oppimaani mielelläni eteenpäin.

Ohjaajana ja valmentajana olen positiivinen ja läsnä. Päämäärääni on, että jokainen tekee liikkeet, asanat, juuri itselleen sopivalla tavalla, anatomia  ja oma keho huomioiden. Lasten joogassa ja perhejoogassa liikkeet tehdään aina niin kuin lapsi ne ymmärtää ja ainoata oikeaa tapaa ei koskaan ole. Joogaharjoitus on aina kunkin oma matka ja tuleekin pitää mielessä, että päivät ovat erilaisia, eikä aina tarvitse tehdä kaikkea; välillä on hyvä vaan olla.  Vähemmän voi hyvin olla enemmän <3

Tule kokemaan harjoitus kanssani!
Aurinkoa ja iloa sinulle,
Kirsi