Hyvinvointia ryhmille

Energiaa Arkeen toteuttaa monipuolisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä workshopeja ja harjoituksia, jotka sopivat niin työyhteisössä pidettäväksi, kuin kaveriporukankin kanssa toteutettavaksi.

Energiaa arkeen valmennus

Juuri teidän tarpeisiinne räätälöitävä tapahtuma sisältäen Hengähdyshetkiä asento-, läsnäolo- ja hengitysharjoituksia sekä luentoja, ryhmätöitä sekä ryhmävalmennusta. Aihealueina esimerkiksi:
– parempi uni, parempi palautuminen
– itsemyötätunto ja myötätuntoinen työyhteisö
– kokonaisvaltainen hyvinvointi ja askeleet kohti parempaa palautumista
– resilienssin rakentaminen työyhteisöön

Läsnäolo ja rentoutuminen voimavarana -workshop

Ole läsnä ja elä hetkessä. Tämä ei ole mikään yksinkertainen juttu tässä elämässä, jossa monesti pitää pystyä hoitamaan monia erilaisia asioita yhtäaikaa ja vielä samalla pohtia, miten ne tulevat vaikuttamaan jatkoon.

Ryhmälle toteutettava 2-3 tunnin hyvinvointihetki sisältää hengitys- ja keskittymisharjoituksia, rentoutusta ja läsnäoloa lisääviä harjoituksia sekä lempeää joogaa kehonhuoltona. Tämän yhteisen hyvinvointihetken teema ja sisältö suunnitellaan juuri sinun ryhmällesi sopivaksi, oli sitten kyseessä ystäväporukka tai vaikka työyhteisölle suunnattava tapahtuma. Hyvinvointihetki voidaan pitää omissa tiloissasi tai yhdessä sopivaksi katsomassamme paikassa.

Itsetuntemus ja vuorovaikutus -workshop

Oman käyttäytymisen ja vuorovaikustyylin sisäistäminen lisää tietoisuutta havaita ja ymmärtää itsensä lisäksi myös muita. DISC-mallin avulla saadaan tietoa omien käyttäytymistyylien luontaisista vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Tarkoituksena on lisätä itsetuntemusta, itsereflektiokykyä sekä muiden ymmärtämistä. DISC:in avulla on mahdollista kehittää niin yksilön taitoja, kuin valmentaa omaa tiimiä tehokkaampaan vuorovaikutukseen.

DISC-malli tukee henkilökohtaista onnistumista ja auttaa ymmärtämään sekä itseään että muita. Se antaa apuja myös tietoiseen oman tyyliin muokauttamiseen erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Mikäli olet kiinnostunut yhdistämään DISC-työkalun ryhmäsi hyvinvointitapahtumaan, ole yhteydessä kirsi@energiaaarkeen.fi ja käydään asiaa tarkemmin yhdessä läpi.

Kuva: Laura Karlin/L. Karlin Creative

Hengähdyshetkiä harjoitukset

Hetkiä, jotka ovat rauhoittumiseen ja palautumiseen tähtävää asento-, hengitys- ja läsnäoloharjoittelua. Hengähdyshethet antavat mahdollisuudeen pysähtyä, latautua ja elpyä sekä kehon että mielen tasolla. Tutkimusten mukaan on näyttöä siitä, että tämän kaltainen harjoittelu lisää palautumisesta vastaavan parasympaattisen hermoston toimintaa. Tämä taas auttaa sykettä sekä verenpainetta laskemaan, hengitystä rauhoittumaan, lihaksia rentoutumaan, ruoansulatusta parantumaan sekä unensaantia helpottumaan.

Joogaa ihan kaikille -harjoitus

Monipuoliset Joogaa ihan kaikille -harjoitukset sopivat loistavasti ryhmille. Harjoitus on mukava ohjelmanumero muun muassa hyvinvointitapahtumiin ja polttareihin sekä vaikka viikkotunneiksi henkilökunnalle tai kaveriporukalle. Harjoituksen kesto on sovittavissa ja ne voidaan pitää joko omissa tiloissasi tai yhdessä sopivaksi katsomassamme paikassa.

Tarkemmat tiedot harjoituksista Joogaa ihan kaikille -välilehdeltä ja kirsi@energiaaarkeen.fi

Kuva: Laura Karlin/L. Karlin Creative

Beer & Yoga -harjoitus

Olutjoogaa omalle porukallesi! Harjoitukset ovat rentoja ja sopivat ihan kaikille, aiempaa joogataustaa ei tarvita. Tärkeintä on avoin mieli harjoitusta kohtaan. Harjoituksessa joogaliikkeitä, asanoita, tehdään yksin ja myös yhdessä kaverin kanssa.

Beer & Yoga -harjoitukset sopivat rentoon yhdessäoloon niin kaveri- kuin työporukoillekin. Harjoitus on kestoltaan 45-60 minuuttia ja se voidaan pitää omissa tiloissasi tai yhdessä sopivaksi katsotussa paikassa. Kysy lisää kirsi@energiaaarkeen.fi