Tapahtumat

Kuva: Jenni Kollani Photography

PUISTOJOOGA JÄTKÄSAARESSA 2024

Hyväntoivonpuistossa joogataan kesällä 2024 jo viidettä vuotta! Puistojooga on maanantaisin 27.5. alkaen klo 11-11.45. Tule mukaan juuri sellaisena kuin haluat, kaikille avoimeen ja maksuttomaan hyvän olon joogaan. Oma matto mukaan. Lisätietoja Joogaa Ihan Kaikille Facebook/tapahtumat. Säävaraus.

HYVINVOINTIPÄIVÄ NURMIJÄRVEN JOOGAVINTILLÄ su 16.6. ja pe 9.8.2024

Hyvinvointipäivän hinta on 95 euroa ja siihen sisältyy harjoitukset ja tarjoilut. Ilmoita ruokarajoitteista ennakkoon. Lisätietoja kirsi@energiaaarkeen.fi ja varaukset varaaheti.fi/joogaaihankaikille

Ohjelma:
Saapuminen paikan päälle
Kasvojoogaharjoitus
Jalkakylpy
Lounas ja ulkoilu
Jooga- ja äänimaljaharjoitusten hyödyt sekä tietoa vagushermosta
Joogaa stressinhallintaan
Kahvit ja voimaannuttava valokuvaus
Yinjooga 45 min ja äänimaljat 45 min
Tuorepuuro ja kotiinlähtö

Voimaannuttava valokuvan voit otattaa itsestäsi joko ulkona tai vintillä. Kuvan saat muutaman päivän päästä tapahtumasta sähköpostiisi.

HYVINVOINTIVIIKONVAIHDE 17.-18.8.2024 PORKKALANNIEMESSÄ

Hyvinvointiviikonlopun aikana tarjolla joogaharjoituksia, äänimalja-rentoutusta, hyvinvointiin liittyviä luentoja ja mukavaa yhdessäoloa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Majoitumme Porkkalan leirikeskuksessa mökeissä, joissa on kaksi makuuhuonetta ja oleskelutila. Jokainen osallistuja saa oman makuuhuoneen. Harjoituksia ja ruokailuja varten meillä on varattu leirikeskuksen sisätilat.

Koko viikonlopun hinta on 245 euroa (sis. alv). Hinta sisältää majoituksen ja ohjelman mukaiset ruokailut, yhteiset harjoitukset ja luennot. Yksilöhoitoina tehtävät reiki- ja sointumaljahoidot 25 euroa/30 minuuttia.

LAUANTAI 17.8.2024

12.00 saapuminen ja lounas
13.00-14.00 yhteinen kävelylenkki merellisessä ympäristössä
14.00 iltapäiväkahvi
15.00-17 läsnäoloharjoituksia ja luento hyvinvoinnin aihealueesta tai vapaata oleilua tai yksilöhoitoja
17:30 päivällinen
18.30-19.45 restoratiivinen jooga- ja äänimaljaharjoitus
19.45 alkaen iltapala (aikataulu on vapaa)
20 alkaen sauna ja omaa aikaa

SUNNUNTAI 18.8.2024

8:30-9:00 aamupala
9.30-10.30 luento hyvinvoinnin aihealueesta tai vapaata oleilua tai yksilöhoitoja
10.45-11.45 lempeä jooga
12:00 lounas
13.00 sointukylpy ulkona
14.00 iltapäiväkahvi ja lähtö

Joogaharjoitukset sekä hyvinvoinninluennot ohjaa Energiaa Arkeen Kirsi Kankaanpää ja äänimaljaharjoitukset sekä sointukylvyt pitää Soundswithlove Johanna Sulkumäki.

Lisätietoja ohjelmasta ja maksutavoista kirsi@energiaaarkeen.fi sekä varaukset samasta osoitteesta tai varaaheti.fi/joogaaihankaikille

JOOGAA IHAN KAIKILLE KAAPELITEHTAALLA SYKSYLLÄ 2024

Tervetuloa mukaan Joogaa Ihan Kaikille lempeään joogaan lauantaisin 31.8.2024 alkaen klo 10-11.15 Kaapelitehtaalla sijaitsevalle Balanssi studiolle.

Harjoitukset ovat 75 minuutin pituisia ja monipuolisia sekä vaihtelevia. Jokaisen harjoituksen päättää loppurentoutus. Kertamaksu 16 euroa, kymppikortti 135 euroa ja viiden kerran kortti 75 euroa. Maksutapana käy Mobilepay numeroon 22012 Energiaa Arkeen Oy ja korttimaksut sekä myös liikuntaedut Smartum, Edenred ja ePassi. Joogaa Ihan Kaikille harjoitukset ohjaa joogaopettaja Kirsi Kankaanpää. Ilmoittautuminen ja lisätiedot kirsi@energiaaarkeen.fi ja varaaheti.fi/joogaaihankaikille

KASVO-/YINJOOGA JA ÄÄNIMALJAT HARJOITUKSET

Kasvo-/yinjooga ja äänimaljat harjoitukset jatkuvat jälleen syksyllä.

Joogan ohjaa Joogaa Ihan Kaikille Kirsi ja äänimaljat Soundswithlove by Johanna. Varaa paikkasi varaaheti.fi/joogaaihankaikille tai laita viestiä kirsi@energiaaarkeen.fi

JOOGAN VERKKOKURSSI

Liikunnan harrastajan tarpeisiin räätälöity kahdeksan kerran Joogaa Ihan Kaikille joogakurssi. Kurssi sopii kaikentasoisille joogeille sekä erinomaisesti kaikille liikkujille lajista riippumatta. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Kysy lisää kirsi@energiaaarkeen.fi tai osta oma kurssisi tästä hintaan 39 euroa. Mikäli haluat käyttää maksuun liikuntaetuasi, laita sähköposti Kirsille ja saat kurssilinkin sähköpostiisi.

JOOGAA IHAN KAIKILLE YOUTUBESSA

Ota Joogaa Ihan Kaikille YouTube -kanava seurantaan ja saa heti tieto uusista maksuttomista joogavideoista. Harjoituksia on aloitettu kuvaamaan tammikuussa 2020 ja nyt harjoituksia on jo reilut 200 ja jos sinulla on toiveita harjoitusten suhteen laita viestiä kirsi@energiaaarkeen.fi

HYVÄNOLON LAHJA

Lahja, joka sopii annettavaksi milloin vain. Varaa harjoitus ennen 31.7.2024 ja saat sen erikoishintaan 100 euroa sis. alv. 10 %.

Harjoitus voidaan pitää esimerkiksi kesän/syksyn 2024 aikana. Hinta sisältää max 8 hengelle rentouttavan reilun 60 min joogaharjoituksen pääkaupunkiseudulla omassa tilassasi, tarvittavat apuvälineet sekä harjoituksen aikana halutessasi tutustumisen lempeään thaijoogahierontaan. Lisämaksusta, alkaen 50 euroa, on mahdollista myös järjestää sopiva tila, jos et halua pitää harjoitusta omassa tilassasi. Harjoitus voidaan toteuttaa myös onlinena Zoomin tai esimerkiksi Teamsin kautta. Lisätiedot kirsi@energiaaarkeen.fi